Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Shockleader B.Surf 20-57 TRA

1.700 L
Tjetër

Tubertini Gorilla Surf

1.000 L1.200 L
Imazhi Tjetër

Tubertini UC-47 Spinner

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

150 m

Diametri

0,260 mm, 0,240 mm

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet