Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tubertini Ryobi Remedy

11.000 L
Tjetër

Ryobi Smurfs

5.500 L
Imazhi Tjetër

Tubertini Thesys

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Modeli

3000, 4000

Pesha

297 g, 305 g

Kushineta

5+1

Fuqia e Freksionit

6 kg

Raporti I Rekuperimit

5,1:1

Kapaciteti i Bobines

Ø 0,235 mm/295 m, Ø 0,285 mm/250 m

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet