Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tubertini Zelios

4.000 L
Tjetër

Tubertini Ryobi AP Power Yellow 6000

12.000 L15.000 L
Imazhi Tjetër

Tubertini Ryobi Amazon

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Pesha

266 g, 268 g, 310 g, 312 g

Kushineta

4

Fuqia e Freksionit

2,5 kg, 3,0 kg

Raporti I Rekuperimit

5,0:1, 5,1:1

Kapaciteti i Bobines

Ø 0,205/145 m, Ø 0,235/155 m, Ø 0,235/235 m, Ø 0,285/195 m

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet