Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Vald Spezzia EGI 250

7.000 L
Tjetër

Kali Kunnan Starguide 365 HIB

5.500 L
Imazhi Tjetër

Kali Kunnan Tel-Strong

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

2,40 m, 2,70 m, 3,00 m

Aksioni

30-60 g

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet