Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Mix Hybrid

800 L1.000 L
Tjetër

Kali Kunnan Fluorocarbon

1.200 L2.000 L
Imazhi Tjetër

Kali Kunnan Quartz

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

50 m

Diametri

0,320 mm, 0,250 mm, 0,280 mm, 0,230 mm

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet