Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Typhoon ORATA Series

1.500 L
Tjetër

Tubertini T-Surf Michele Nardin Yellow Wave

1.700 L1.900 L
Imazhi Tjetër

Kali Kunnan Hurricane

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

300 m

Diametri

0,250 mm, 0,300 mm

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet