Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Kali Kunnan Herculy B2U

Çmimi origjinal qe: 2.500 L.Çmimi i tanishëm është: 1.000 L.
Tjetër

Tubertini Eurocasting Blue

Çmimi origjinal qe: 1.000 L.Çmimi i tanishëm është: 300 L.
Imazhi Tjetër

Kali Kunnan Herculy Shore

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Materiali

570 BS, 570 DP, 570 SF

Pesha

605 g, 664 g, 688 g

Raporti I Rekuperimit

4,1:1

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet