Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Duo Tide Minnow 145 SLD-F

2.300 L
Tjetër

Duo Tide Minnow Slim 175F

3.000 L
Imazhi Tjetër

Duo Tide Minnow Slim 175 SP

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

175mm

Pesha

27,6g

Ngjyra

ACC0170, CCC0386, CCC0832, DHA0405

Përshkrim

Përshkrim

Kodet e Ngjyrave

 

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet