Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Duo Tide Minnow lipless slim

2.200 L
Tjetër

Duo Tide Minnow 125 SLD-S

2.300 L
Imazhi Tjetër

Duo Tide Minnow Slim 135 Surf

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

135mm

Pesha

24g

Ngjyra

ACC0170, GBA0157

Përshkrim

Përshkrim

Kodet e Ngjyrave

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet