Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Duo Realis Fangpop 120

2.700 L
Tjetër

Duo Tide Minnow lipless slim

2.200 L
Imazhi Tjetër

Duo Realis Fangpop 105

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Pesha

24.5 g

Gjatësia

105mm

Ngjyra

ACC0170, ADA3305, AHA0011, DPA0384

Përshkrim

Përshkrim

Kodet e Ngjyrave

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet