Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Tubertini Delain

33.000 L
Tjetër

Tubertini Sparide

7.500 L
Imazhi Tjetër

Tubertini Abyssum

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

4,20 m

Pesha

498 g, 529 g, 598 g

Ndarje

3

Diametri

21,60 mm, 21,80 mm, 22,20 mm

Fuqia

160 g, 200 g, 250 g

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet