Mëparshëm
Imazhi Mëparshëm

Duo Rough Trail Malice 130

2.800 L
Tjetër

Duo Realis Pencil 65

1.600 L
Imazhi Tjetër

Duo Realis Shad 62RD-SP

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Informacion shtesë

Informacion shtesë

Gjatësia

62mm

Pesha

6g

Ngjyra

ADA3058, ADA4013, CCC3330, DSH3061, GEA3006

Përshkrim

Përshkrim

Kodet e Ngjyrave

 

Shporta

0
image/svg+xml

S'ka produkte në shportë

Vazhdo me Blerjet